Profiplachty od HPI-CZ patří do základní výbavy pokrývačů

Při přerušení stavebních prací ochrání rozkrytou střechu zakrývací plachty. Pravidelné i dlouhodobé používání umožňují špičkové plachty Sepa Profiplachta od HPI-CZ. Tyto ochranné plachty o velikosti až 256 m2 s výztužnou mřížkou, odolné proti protržení, jsou navíc opatřené zesílenými oky pro pevné uchycení. Plachty velkých rozměrů disponují také speciálním popruhem pro zavěšení na jeřáb. Plachty vykazují UV stabilitu až 3 roky.

Sepa Profiplachta XL se při instalaci z jeřábu sama rozbalí

Sepa Profiplachta je ochranná střešní plachta, která by neměla chybět ve vybavení pokrývačské či tesařské firmy. Díky vysoce kvalitnímu zpracování lze Sepa Profiplachty používat opakovaně a dlouhodobě. Sepa Profiplachta XL je v prodeji ve třech rozměrech, od 12 x 15 m (180 m2) až po 16 x 16 m (256 m2). Plachty jsou vyrobeny z pevného LDPE čili „nízkohustotního polyetylenu“ o váze 240 g/m2 a pevnosti v tahu >550 N/50 mm. Díky těmto parametrům jsou vysoce odolné proti protržení. UV stabilizace brání poškození vlivem UV záření po dobu 3 let. Díky tepelné odolnosti -40 až +75 °C plachtám nevadí silný mráz ani letní výheň. Plachty jsou opatřeny zesílenými oky pro pevné uchycení a speciálním popruhem pro zavěšení na jeřáb, což umožňuje snadnou a rychlou instalaci v případě nepříznivého počasí nebo nutnosti přerušit pokrývačské práce na delší dobu. Speciální způsob složení plachty zajišťuje po zavěšení na hák jeřábu okamžitou instalaci: plachta sama rozbalí!

Ochranu strojů a nářadí proti dešti i slunci zajistí Sepa Profiplachta

Efektivní zakrytí stavebních strojů, materiálů, nářadí, strojů a vozíků na staveništi zajistí ochranné plachty Sepa Profiplachta od HPI-CZ, které je tak chrání proti dešti, sněhu, větru i slunci. Sepa Profiplachta je ochranná plachta s výztužnou mřížkou dostupná v pěti velikostech, od 4 x 5 m až do 6 x 12 m. Je vhodná i pro dočasné zakrytí menších střech a pro univerzální použití na zahradě a v okolí domu, například pro zakrytí dřeva, zahradního nábytku, bazénu, auta atp. V létě najdou Sepa Profiplachty využití i při kempování. Stačí oky protáhnout provaz a plachtu vypnout nebo využít jako podložku. Jejich životnost je přitom mimořádná díky vysoké odolnosti v tahu, UV stabilitě, odolnosti vůči vysokým i nízkým teplotám (-40 °C až do +75 °C). Plachta je lehká a skladná.

Zmíněné produkty: